alltarmojligt.nu

Det kan låta som en klyscha, men faktum är att utseendet spelar roll för mycket i livet. Det spelar roll för hur vi mår, hur vår omgivning uppfattar oss och därmed spelar det roll för många andra delar i livet. En sådan del är karriären. Att klä sig rätt för karriären är således viktigt av många anledningar, framförallt om man vill lyckas inom det man gör. Investera därför i kostymbyxor för dam eller herr med passande ovandel för att säkra stilen på jobbet.

Välj rätt kläder för karriären

Spelar kläderna roll för ens karriär? Svaret på den frågan är nja. Det beror så klart på vad du jobbar med och vad du har för mål. Arbetar du helt och hållet hemifrån och är din egen chef så spelar kläderna mindre roll, såvida du inte har Skype-möten. Men är du ute och rör dig bland folk i arbetet spelar kläderna roll. I många fall är det viktigt att ge ett respektabelt intryck och det görs främst via klädstilen. Oftast är det kostym som gäller. Även som kvinna finns exempelvis kostymbyxor och jackor för dam att köpa om man vill se lite mer elegant och proffsig ut på jobbet. Att köra på kostym, oavsett om man är man eller kvinna, är alltid ett säkert kort. Till det bör man så klart välja rätt par skor. Gympaskor eller sneakers duger inte. Istället bör man ha något mer elegant och självklart bör strumporna vara antingen svarta, mörkblå eller vita.

Dina kläder säger mer än 1000 ord

Vad har du på dig idag? Ta en stund och reflektera över vad du har på dig och varför du valde just dessa kläder just idag. Var det av ren vana? Av bekvämlighet? Eller hade du kanske inga andra som var rena? Att reflektera över varför man egentligen väljer de kläder man gör är inte fel. Och det kanske kan låta lite läskigt, men vilka kläder du har på dig säger mycket om dig som person. Kläderna talar ett subtilt språk som vi kanske inte alltid är medvetna om, men som vår hjärna ändå registrerar. Till exempel spelar det roll om kläderna vi har på oss är rena, om de är i någorlunda gott skick, vilka färger de har och hur alla kläder matchar (eller inte matchar) med varandra. Kläderna är därför en viktig faktor att ta hänsyn till om man vill lyckas med sin karriär.

Starta företag