alltarmojligt.nu

Kan en elbil bidra till en bättre karriär? Ja, det kan den faktiskt. Genom att skaffa en elbil sparar du nämligen väldigt mycket tid och pengar på att slippa åka och tanka bilen. Istället kopplar du bara in din elbil och laddar den hemma i väggen när du behöver det. På så vis sparar du massor av tid och pengar som du kan lägga på din karriärutveckling istället.

Gör livet enklare – med en elbil

Den som strävar efter personlig utveckling och/eller karriärutveckling gör bäst i att göra livet så enkelt som möjligt. Det finns nämligen många moment i vardagen som kan utföras på ett mycket mer effektivt sätt och som tillåter en att spara tid, energi och pengar. Genom att förändra sitt beteende lite kan man få mycket tid över för att fokusera på sin utveckling inom exempelvis karriären. Några exempel på det är:

  • Ändra transportmedel.

Åker du med en vanlig fossildriven bil? I så fall går mycket tid och pengar åt att åka och tanka bilen i tid och otid. Istället kan du välja att köpa en elbil och en smart Easee laddbox till hemmet. Med en Easee laddbox kan du nämligen ladda din elbil hemma, hur lätt som helst. Just Easee laddbox är en smart laddbox som gör det möjligt att ställa in när du vill ladda bilen. Då kan du ställa in elbilen att ladda när priset på el är som billigast och du sparar därmed mycket pengar varje månad.

  • Ändra lunchvanor.

Något som tar mycket tid för många är att ordna med lunch inför arbetsveckan. Att stå och göra matlådor är inte för alla. Istället kan det vara bättre att beställa mat till arbetsplatsen från exempelvis Foodora. Då slipper man lägga tid och energi på att göra egna matlådor.

  • Ändra skärmanvändningen.

Att lägga tid på skärmar är allt annat än ovanligt. Men för att du ska lyckas med din personliga utveckling eller karriär gäller det att minska skärmtiden. Försök att skala ner på skärmtiden en timme om dagen och lägg det istället på att sova lite längre eller läsa en inspirerade bok.